RADIOKAMPANJAN HINTAAN vaikuttavat eniten spotin pituus, kampanjan pituus ja ajoajat.

ENITEN KUUNTELIJOITA tavoitat Primetimessä klo 7- 18 ja varsinkin liikennevirroissa töihin mentäessä ja sieltä palatessa. Myös loma-aikoina Aito Iskelmä Oikea Asema ja Aito Hitti Oikea Asema tavoittavat aamusta iltaan eri kohderyhmät kuuluvuusalueella. KALPAN JA KUPSIN otteluselostukset tuovat entistä useamman radion ääreen jännittämään suosikkijoukkueen puolesta. Radio on laadukas kumppani vuoden jokaisena päivänä- äänessä on innostusta ja voimaa. Hyödynnä se!

 

MIETI TAVOITTEET. Kenen haluat kuulevan mainoksesi? MILLAISIA TULOKSIA HALUAT kampanjalta? Muista linkitys muihin medioihin. Radio on netin portinvartija ja tv-kampanjaa on tuettu radiolla iät ajat. Spottikampanjan lisäksi tarjontaamme kuuluvat ohjelmayhteistyöt, promootiot ja muut erikoisen tehokkaat ratkaisut. Niillä BRÄNDISI PÄÄSEE RÄÄTÄLÖITYYN JA LÄHEISEEN YHTEISTYÖHÖN meidän tuotteidemme kanssa.

 

Rakenna ajatuksestasi selkeän radiomainen - ihmisellehän mainoksen puhetta ja musiikkia tehdään. Välitä tunnetta, mutta PIDÄ PERUSVIESTI YKSINKERTAISENA. Valitse tekstinteko- ja tuotantokumppanit huolella, niin pääset erottumaan eduksesi.

 

Vuosikumppanuus, spottikampanjat, urheiluyhteistyö, promootiot- mitä haluat, kanssamme se onnistuu laadukkaasti. Tärkeintä kuitenkin on, että otat meihin yhteyttä. Ja vaikka heti. Meillä on töissä kokeneita ammattilaisia, jotka haluavat tehdä yhteistyötä kanssasi. Lupaamme tehdä kaikkemme, jotta sinä ja yrityksesi menestytte entistä paremmin. Pyydä tarjous. Meiltä senkin saa nopeasti.